5 stappen naar een marktconform en objectief verloningsbeleid

Treedt je bedrijf uit zijn voegen?  Is het tijd om uit te breiden en meer personeel aan te werven?  

Heb je reeds stilgestaan  over je eigen waarden en de  normen van je bedrijf?

Heb je geen structuur in je verloning?  Geef je opslag aan je werknemers wanneer ze erom vragen? 

Bij een nieuwe aanwerving baseer ik mijn loonvoorstel alleen op het huidige brutoloon dat deze kandidaat nu verdient bij zijn werkgever en bied ik sowieso een hoger brutoloon aan.

Heb je alleen functieomschrijvingen die taken beschrijven maar heb je nog nooit stilgestaan bij welke competenties deze medewerker moet hebben? 

Ervaar je moeilijkheden bij het vinden van de juiste profielen?

Ben je je er van bewust dat je nog veel in orde moet brengen om in regel te zijn met de wetgeving, maar vind je er geen tijd voor?....

Wil je een goed werkgeversimago hebben op de arbeidsmarkt?

Als zaakvoerder focus je je op je business, dit is normaal en je bent hier ook heel goed in.  Toch komt er bij een bedrijf leiden veel meer bij kijken.   Zo vraagt werken met personeel zoveel meer dan een arbeidsovereenkomst te laten ondertekenen en deze werknemers maandelijks uit te betalen.  Dat kan goed lopen bij je eerste werknemer maar zodra je uitbreidt is er nood aan structuur, grenzen en regels.  Mensen zijn gewoontebeestjes en houden niet van veranderingen. Hoe vroeger je regels en structuur aanbrengt, hoe gemakkelijker ze opgenomen worden in de cultuur en aanvaardt worden. 

Daarnaast kan je je bedrijf laten groeien door meer medewerkers aan te werven, maar je kan je bedrijf ook laten groeien naar een betere versie door te investeren in optimalisatie van je procedures en processen om de kwaliteit en kwantiteit te verbeteren.

Lees in mijn White Paper welke 5 stappen je nodig zijn om een goed verloningsbeleid te ontwikkelen. 


5 stappen naar een marktconform en objectief verloningsbeleid
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
5 stappen naar een marktconform en objectief verloningsbeleid

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x