Mijn aanbod

HR@yourbusiness - SCAN

Twijfel je of je voldoet aan de wettelijke verplichtingen? Heb je geen structuur in je verloning? Heb je geen kaas gegeten van HR en nog minder van de wetgeving? Dan kan deze tool meten waar je bedrijf staat qua verloning, fundamenten en wettelijke verplichtingen. Na de scan ontvang je een officieel rapport.

Lees meer

Covid-19: gespecialiseerd advies

Zie je het bos door de bomen niet meer, na al de gewijzigde maatregelen? Moet je noodgedwongen overgaan tot ontslag? Wil je nog gebruik maken van tijdelijke werkloosheid? Ben je op zoek naar alternatieven voor ontslag? Wil je de regels van thuiswerk op papier zetten? Nood aan profesionel begeleiding?

Lees meer

Juridisch HR advies op maat met 10 credits

Heb je weinig kennis van de wetgeving rond tewerkstelling werknemers? Kan je de wetswijzigingen niet meer volgen? Heb je snel antwoord nodig op jouw prangende vragen rond arbeidsvoorwaarden, aanwerving, ontslag,...?

Lees meer

365 dagen proactief juridisch HR ondersteuning en advies op maat

Wil je graag een goede werkgever zijn? Heb je niet veel tijd om aan je HR beleid te besteden? Wil je wel op de hoogte zijn van de wetswijzigingen en nieuwe HR trends? Wil je je HR beleid naar een hoger niveau tillen? Wil je pro-actief geinformeerd worden en heb nood aan handige tools?

Lees meer

Neem een vliegende start met je eerste werknemer

Je eerste werknemer aanwerven is toch iets speciaal en vergt wel enige voorbereiding. Wat voor profiel zoek ik? Welk salarispakket bied ik aan? Welke verplichtingen moet ik vervullen? Ik begeleid startende werkgever naar de aanwerving van hun eerste werknemer.

Lees meer

Een Verloningsbeleid op maat van je KMO bedrijf

Wil je je HR beleid naar een hoger niveau brengen? Weet je niet hoe je je werknemers moet verlonen? Wil je een loonoptimalisatie doorvoeren? Is je verloning niet afgestemd op je bedrijfsdoelstellingen? Verloon je met de natte vinger? Trek je niet de juiste profielen aan? Heb je een groot personeelsverloop? Wil je je medewerkers motiveren en engageren?

Lees meer

Sociale Verkiezingen 2020

Ben je een bedrijf met meer dan 50 werknemers? Weet je niet hoe je de sociale verkiezingen moet organiseren? Zie je de administratieve romp slomp niet zitten? Heb je niet de nodige expertise in huis? Twijfel je of je de sociale verkiezingen moet organiseren? Ik bied een totaal pakket aan zo organiseer ik voor jou de verkiezingen, volg ik de procedure, richt ik je stembureau in, leid ik de leden van het stembureau op en geef ik advies bij problemen tijdens deze procedure

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x