Een Verloningsbeleid op maat van je KMO bedrijf

Dan kan ik je verder helpen.    Ik leg met jou een traject af en help jou om een strategisch loonbeleid uit te bouwen dat afgestemd is op je bedrijfsdoelstellingen.    Ik help je om eerst de fundamenten in orde te brengen, zoals een correcte toepassing van de arbeidsvoorwaarden, verloning van toepassing binnen je paritaire comité, het bepalen van je missie en bedrijfsdoelstellingen,... en  daarna bouwen we hierop  een toekomstgericht verloningsbeleid.

1 Uitgewerkt verloningsbeleid

We starten het traject met het leggen we de fundamenten. Op basis van je missie en visie benoemen we de waarden en normen van het bedrijf en brengen we de bedrijfsdoelstellingen in kaart. Hierop werken we een organisatiestructuur uit en brengen we duidelijk in kaart wie heeft welke rol in het bereiken van de bedrijfsdoelstellingen.

Eens de fundamenten er zijn werken we een toekomst gericht compensation & benefit beleid uit. Eerst maken we een functieclassificatie of rollenmatrix op.  In de volgende stap adviseer ik jou hoe je je verloning kan optimaliseren en stem ik je loonbeleid af op de sector en de arbeidsmarkt.  Ik adviseer jou ook over mogelijke opportuniteiten om flexibel te verlonen.

Daarna help ik jou om een prestatiemanagement systeem in te voeren zodat het management de prestaties van de werknemers kan opvolgen, bijsturen en belonen.

Dit is een intensief bedrijfsproces en het is ten eerste belangrijk dat het management hierin betrokken wordt.  Daarnaast is het ook essentieel dat de werkgever de werknemers hierover transparant en eerlijk informeert.  Ik begeleid de werkgever in dit proces door met het management hierbij te betrekken en om de communicatie naar de werknemers toe voor te bereiden.

2. Juridisch kader

Na het uitwerken van het verloningsbeleid bezorg ik jou de nodige policies, addendum bij arbeidscontract, aanpassingen arbeidsreglement,... zodat je juridisch helemaal in orde bent.

3. Na traject

Na het implementeren van het loonbeleid wordt je niet aan je lot overgelaten.  Ik voorzie nog 5 credits van 30 minuten om je nog bij te staan bij vragen en bijsturing.


Een Verloningsbeleid op maat van je KMO bedrijf
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x