HR@yourbusiness - SCAN

Voor wie?

Heb je een hoog personeelsverloop?  Kan je moeilijk de juiste profielen aantrekken?  Heb je nooit werk gemaakt van je arbeidsreglement?  Heb je geen structuur in je verloning?  Heb je geen kaas gegeten van HR en nog minder van de wetgeving? Wil je bedrijf groeien? 

 Wil je jouw HR-beleid naar een hoger niveau brengen?

Merk je dat er nog werk is aan je HR-beleid?  Maar weet je niet waar je moet beginnen?

Heb je een kmo-bedrijf tussen de 1 en 20 werknemers?


Wat kan je verwachten?

Met de "HR@yourbusiness - SCAN" weet je direct waar je bedrijf staat!   Met deze tool meet ik de status van de verloning van je medewerkers, de fundamenten van je HR en de wettelijke verplichtingen als werkgever.

Na de scan ontvang je een rapport met :

  1. Een overzicht met je sterke -en verbeterpunten.
  2. Een analyse van je risico's
  3. Een plan met te nemen acties in volgorde van prioriteiten


Ja, ik wil graag een HR@yourbusiness-SCAN- Praktisch?

Legal+HR Solutions analyseert je bedrijf aan de hand van aan te leveren documenten en een vragenlijst. 

Daarna ontvang je het rapport met de analyse van je sterke - en verbeterpunten + de risico's die je loopt als werkgever. Het rapport bevat eveneens een overzicht van te nemen acties en hun prioriteiten.


Wat is je investering?

Je investering bedraagt 600 Euro, exclusief btw.
Maar dankzij de kmo-portefeuille (voor elke Vlaamse kmo met een ondernemingsnummer) krijg jij 30% korting op dit bedrag.
Je betaalt dus slechts 420 euro excl. BTW.HR@yourbusiness - SCAN

Bonusscan

Wil jij dit jaar een bonus toekennen aan je medewerkers? Maar weet je niet hoe je dit aanpakt? Er zijn verschillende bonussen die ofwel vrijgesteld zijn van sociale zekerheid of van bedrijfsvoorheffing? Welk soort bonus kan ik toekennen?

Lees meer

COVID-19: gespecialiseerd advies

Zie je het bos door de bomen niet meer, na al de gewijzigde maatregelen? Moet je noodgedwongen overgaan tot ontslag? Wil je nog gebruik maken van tijdelijke werkloosheid? Ben je op zoek naar alternatieven voor ontslag? Wil je de regels van thuiswerk op papier zetten? Nood aan professionele begeleiding?

Lees meer

Juridisch HR-advies op maat met 10 credits

Heb je weinig kennis van de wetgeving rond tewerkstelling werknemers? Kan je de wetswijzigingen niet meer volgen? Heb je snel antwoord nodig op jouw prangende vragen rond arbeidsvoorwaarden, aanwerving, ontslag,...?

Lees meer

Neem een vliegende start met je eerste werknemer

Je eerste werknemer aanwerven is toch iets speciaals en vergt wel enige voorbereiding. Wat voor profiel zoek ik? Welk salarispakket bied ik aan? Welke verplichtingen moet ik vervullen? Ik begeleid de startende werkgever naar de aanwerving van de eerste werknemer.

Lees meer

Een verloningsbeleid op maat van je kmo-bedrijf

Wil je je HR-beleid naar een hoger niveau brengen? Weet je niet hoe je je werknemers moet verlonen? Wil je een loonoptimalisatie doorvoeren? Is je verloning niet afgestemd op je bedrijfsdoelstellingen? Trek je niet de juiste profielen aan? Heb je een groot personeelsverloop? Wil je je medewerkers motiveren?

Lees meer

Meet de motivatie van je werknemer of kandidaat

Via Harrison Assessment meten we obv voorkeurskenmerken of je medewerker past in zijn functie of in toekomstige functies en welke kandidaat het beste past in je openstaande vacature. Dit door te meten naar de voorkeurskenmerken van je medewerker of sollicitant

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x