Meet de motivatie van je werknemer of kandidaat

Dankzij de samenwerking met Transition kan ik je helpen bij het objectief meten van de motivatie van je kandidaat of medewerker.  Hierdoor weet je of deze persoon al dan niet geschikt is voor de functie. HR data worden geoogst via een 30 minuten durende vragenlijst en leveren schatten aan informatie: 170 kenmerken en hun impact op tevredenheid en verwachtingen, matching met job, team, leidinggevende, enz. Daarnaast geeft het assessment jou als werkgever belangrijke informatie hoe je de medewerker kan motiveren.  Het is geen traditionele persoonlijkheidstest die je naast je neerlegt maar een instrument waarmee je aan de slag kan samen met de werknemer.  De beoordeling heeft tot doel om belangrijke sterktes, beste rollen en potentiële stoorzenders te identificeren. Je kan de beoordeling gebruiken voor het aanwerven van kandidaten of om het beste te halen uit je huidige werknemers.

Hierdoor bind je je werknemer niet alleen met verloning aan je, maar bouw je een duurzame relatie op met je werknemer.  Je weet wat je werknemer motiveert en hoe je het beste eruit kan halen.  Het is een win-win, jij hebt een productievere werknemer en je werknemer voelt zich gelukkig.

Wanneer is dit assessment geschikt?

  • Bij de aanwerving van nieuwe werknemers
  • Werkgevers die een ontwikkelings en carrièrepad willen uittekenen met hun werknemer
  • Werkgevers die werken met moeilijk te vinden profielen 
  • Werkgevers die hun werknemer in een keyfunctie willen behouden 
  • Werkgevers in volle expansie van hun bedrijf 

Wil je hier meer over weten?  Contacteer me en we kijken samen hoe ik jou hier verder in kan helpen.


Meet de motivatie van je werknemer of kandidaat

Bonusscan

Wil jij dit jaar een bonus toekennen aan je medewerkers? Maar weet je niet hoe je dit aanpakt? Er zijn verschillende bonussen die ofwel vrijgesteld zijn van sociale zekerheid of van bedrijfsvoorheffing? Welk soort bonus kan ik toekennen?

Lees meer

HR@yourbusiness - SCAN

Twijfel je of je voldoet aan de wettelijke verplichtingen? Heb je geen structuur in je verloning? Heb je geen kaas gegeten van HR en nog minder van de wetgeving? Dan kan deze tool meten waar je bedrijf staat qua verloning, fundamenten en wettelijke verplichtingen. Na de scan ontvang je een officieel rapport.

Lees meer

COVID-19: gespecialiseerd advies

Zie je het bos door de bomen niet meer, na al de gewijzigde maatregelen? Moet je noodgedwongen overgaan tot ontslag? Wil je nog gebruik maken van tijdelijke werkloosheid? Ben je op zoek naar alternatieven voor ontslag? Wil je de regels van thuiswerk op papier zetten? Nood aan professionele begeleiding?

Lees meer

Juridisch HR-advies op maat met 10 credits

Heb je weinig kennis van de wetgeving rond tewerkstelling werknemers? Kan je de wetswijzigingen niet meer volgen? Heb je snel antwoord nodig op jouw prangende vragen rond arbeidsvoorwaarden, aanwerving, ontslag,...?

Lees meer

Neem een vliegende start met je eerste werknemer

Je eerste werknemer aanwerven is toch iets speciaals en vergt wel enige voorbereiding. Wat voor profiel zoek ik? Welk salarispakket bied ik aan? Welke verplichtingen moet ik vervullen? Ik begeleid de startende werkgever naar de aanwerving van de eerste werknemer.

Lees meer

Een verloningsbeleid op maat van je kmo-bedrijf

Wil je je HR-beleid naar een hoger niveau brengen? Weet je niet hoe je je werknemers moet verlonen? Wil je een loonoptimalisatie doorvoeren? Is je verloning niet afgestemd op je bedrijfsdoelstellingen? Trek je niet de juiste profielen aan? Heb je een groot personeelsverloop? Wil je je medewerkers motiveren?

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x