Hoe kan ik mijn HR beleid verbeteren? En wat heeft mijn bedrijf nodig?

Voor wie?

Het kan best zijn als werkgever dat je goed in orde bent met de wetgeving en reglementering maar dat je net dat tikkeltje mist om een duidelijk gestructureerd beleid te hebben.  Maar hoe begin je daar nu aan?

Heb je een hoog personeelsverloop?  Kan je moeilijk de juiste profielen aantrekken?  Heb je nooit werk gemaakt van je arbeidsreglement?  Heb je geen structuur in je verloning?  Heb je geen kaas gegeten van HR en nog minder van de wetgeving? Wil je bedrijf groeien? 

 Wil je jouw HR-beleid naar een hoger niveau brengen?

Merk je dat er nog werk is aan je HR-beleid?  Maar weet je niet waar je moet beginnen?


Wat kan je verwachten?

Met de "HR@yourbusiness - SCAN" weet je direct waar je bedrijf staat!   Met deze tool meet ik de status van de verloning van je medewerkers, de fundamenten van je HR en de wettelijke verplichtingen als werkgever.

Na de scan ontvang je een rapport met :

  1. Een overzicht met je sterke -en verbeterpunten.
  2. Een analyse van je risico's
  3. Een plan met te nemen acties in volgorde van prioriteiten


Ja, ik wil graag een HR@yourbusiness-SCAN- Praktisch?

Legal+HR Solutions analyseert je bedrijf aan de hand van aan te leveren documenten en een vragenlijst. 

Daarna ontvang je het rapport met de analyse van je sterke - en verbeterpunten + de risico's die je loopt als werkgever. Het rapport bevat eveneens een overzicht van te nemen acties en hun prioriteiten.


Wil je hier meer over weten? Hoe kan  ik mijn HR beleid verbeteren?  En wat heeft mijn bedrijf nodig?

Hoe overschakelen naar een elektrisch wagenpark?

Wil jij ook stappen nemen om over te schakelen naar elektrische bedrijfswagens? Denk na over de aanpak en pas je car policy aan over het gebruik van de wagen en het elektrisch opladen

Lees meer

Ik zoek een vaste partner waar ik met mijn vragen terecht kan. Zodat ik snel verder geholpen ben!

Heb je weinig kennis van de wetgeving rond tewerkstelling van werknemers? Kan je de wetswijzigingen niet meer volgen? Heb je snel antwoord nodig op jouw prangende vragen rond arbeidsvoorwaarden, aanwerving, ontslag,...?

Lees meer

Wat als er sociale inspectie op bezoek komt? Dan lopen we zeker tegen de lamp?

Ben je niet zeker of je de regelgeving correct toepast? Wil je je goed voorbereiden op een sociale inspectie? Laat dan je juridische documenten en verloning proactief nakijken.

Lees meer

Je eerste werknemer aanwerven? Hoe pak je dit aan?

Je eerste werknemer aanwerven is toch iets speciaals en vergt wel enige voorbereiding. Wat voor profiel zoek je? Welk salarispakket bied je aan? Welke verplichtingen moet je vervullen? Wij begeleiden de startende werkgever naar de aanwerving van de eerste werknemer.

Lees meer

Hoe stel je een eerlijk en marktconform verloningspakket samen?

Wil je je HR-beleid naar een hoger niveau brengen? Weet je niet hoe je je werknemers moet verlonen? Wil je een loonoptimalisatie doorvoeren? Is je verloning niet afgestemd op je bedrijfsdoelstellingen? Trek je niet de juiste profielen aan? Heb je een groot personeelsverloop? Wil je je medewerkers motiveren?

Lees meer

Kan ik nog besparen op mijn personeelskost?

Heb je je personeelskosten al eens onder de loep genomen? Kan je je loon optimaliseren? Zijn je contracten met leveranciers wel goed? Benut je al je steun- en subsidiemaatregelen? We kijken het graag voor jou na.

Lees meer

Hoe kan ik tegemoet komen aan de individuele verwachtingen van mijn medewerkers?

De maatschappij evolueert snel, zo ook de verwachtingen van je medewerkers? Hoe speel je in op de individuele behoefte van je medewerker? Wij helpen je hier graag mee verder

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x