Over mij

Foto van Koen Broos,Werken met Zin

Jori Morren 

 Ik help KMO-bedrijven om een goede werkgever te zijn.  Ik zorg niet alleen dat alle wettelijke voorschriften correct toegepast worden, maar ook werk ik samen met de bedrijfsleider aan een correct verloningsbeleid waarin de bedrijfsdoelstellingen zijn geintegreerd.  Waardoor het bedrijf de juiste profielen kan aantrekken, motiveren en behouden.

Wie ben ik?  Mijn studies en professionele ervaring

In december 2017 heb ik dit bedrijf opgericht omdat de tijd rijp was om mijn passie en expertise te delen met andere. Ik ben gepassioneerd door recht, werk heel graag met mensen en ben ervan overtuigd dat bedrijven met het toepassen van een afgestemd HR beleid beter erin slagen om hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren.  Ik ben oorspronkelijk een Maatschappelijk Assistent . Om me verder te ontwikkelen heb ik op 30 jarige leeftijd de studies rechten in het statuut van werkstudent aangevat. Na 6 jaar hard labeur, veel studeren en veel discipline heb ik mijn Master met specialisatie in arbeids- en sociaalzekerheidsrecht behaald aan de VUB.

Vandaag heb ik meer dan 17 jaar ervaring binnen het Human Resources Management. Ik heb gewerkt bij een sociaal secretariaat waar ik de knepen van verloning heb geleerd.  Daarna heb ik gewerkt op het HR departement van een bewakingsfirma en hier ben ik gepassioneerd geraakt door het arbeids-en het sociaalzekerheidsrecht. Ik heb eveneens ervaring opgedaan bij een multinational in de voedingssector, een totaal andere wereld, maar hier heb ik de knepen van een goed HR beleid geleerd.  In dit bedrijf heb ik met succes de sociale verkiezingen georganiseerd voor de vier vestigingen en de hoofdzetel.  Voor ik de stap zette als zelfstandige heb ik gewerkt als jurist in één van de BiG 4's, maar ik miste de HR-materie. Op afstand advies geven was niet mijn ding, ik ben een doener.

Een werkbare juridische oplossing

Het was zeker een meerwaarde om op latere leeftijd terug te gaan studeren.  Je hebt dan al heel wat professionele- en levenservaring en je kan de inhoud van de studies beter plaatsen in de praktijk.  Omwille van mijn professionele ervaring ben ik meer gericht om een werkbare juridische oplossing te zoeken voor zowel de werkgever als de werknemer. Ik kijk verder dan wat alleen de “wet” zegt. Tot slot is de relatie werkgever-werknemer een wisselwerking die het beste werkt als ze in balans is.

Concrete aanpak waar je onmiddelijk mee aan de slag kan

Als Jurisch HR Adviseur gebruik ik enkel duidelijke taal en leg ik concreet uit wat je kan doen. Van mij krijg je geen ellenlange handleiding, ik streef naar oplossingen die direct toepasbaar zijn in de praktijk , waardoor je ook meteen aan de slag kan. Ik kan alleen correcte bijstand verlenen als ik het reilen en zeilen van je bedrijf ook ken, daarom wil ik je bedrijf echt leren kennen en verkies ik persoonlijke contacten.

Over mijn privé

Ik woon in Kortenberg samen met mijn echtgenoot Hans en onze tienerzoon Jarne. Ik hou van wandelen, koken, gezellig samen zijn met vrienden, ... ik ben verslaafd aan lezen en chocolade en ik word gelukkig van de zon. Ik heb een hekel aan verplichte nummertjes. Ik ben een goed lachse doorzetter die een vleugje humor kan waarderen.


Jori Morren

Over mij

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x