Over mij

Ik blijf heel mijn leven lang leren.

Om mezelf te ontwikkelen volgde ik een studie aan de universiteit naast mijn werk en gezin. Het was zwaar maar de drang om me te ontwikkelen was en is groot...

Lees meer

Vandaag ben ik een eenmanszaak, maar toch ben ik niet alleen!

Momenteel ben ik enige zaakvoerder van Legal+HR Solutions, ik wil zeker uitbreiden en een team vormen met andere professionals of medewerkers aanwerven. Ik sta alleen in mijn bedrijf, wat niet altijd gemakkelijk is want ik doe (bijna) alles alleen en belangrijke beslissingen vallen op mijn schouders.

Lees meer

Over mij

Lees hier wie ik ben, wat mijn achtergrond is, mijn werkervaring en welke weg ik heb afgelegd voor ik mijn bedrijf Legal+HR Solutions heb opgestart. Ik help KMO-bedrijven om een goede werkgever te zijn. Ik zorg niet alleen dat alle wettelijke voorschriften correct toegepast worden, maar ook werk ik samen met de bedrijfsleider aan een correct verloningsbeleid waarin de bedrijfsdoelstellingen zijn geintegreerd. Waardoor het bedrijf de juiste profielen kan aantrekken, motiveren en behouden.

Lees meer

Voor wie de Coronacrisis ook pijn doet!

Moet ik eerlijk zijn, nooit gedacht dat Corona 2020 zo in de war zou brengen! Ik weet nog dat ik mijn collega ondernemers weken ervoor informeerde wat kan je doen als het land plat ligt, maar eerlijk nooit gedacht dat het zover zou komen! Ik had er zelfs een blog over geschreven.

Lees meer

Ontslag expertise

Deze coronacrisis heeft een enorme economische impact op ons. We zitten in een tweede lockdown, maar wees eerlijk zolang we geen vaccin hebben zal dit impact op ons blijven hebben.

Lees meer

Waar staat Legal+HR Solutions voor?

Ik help KMO bedrijven om in regel te zijn met de complexe wetgeving rond tewerkstelling werknemers. Ik begeleid zaakvoerders om de fundamenten van hun bedrijf uiteen te zetten zodat ze hierop kunnen verder bouwen. Naast het juridisch advies implementeer ik ook een verloningsbeleid in het bedrijf.

Lees meer

Wat drijft mij om KMO-bedrijven te helpen om een goede werkgever te zijn?

Jori, waarom richt je je nu tot KMO bedrijven? Ik ben van mening dat KMO bedrijven een heel belangrijke rol spelen in onze economie en zorgen voor veel tewerkstelling. KMO bedrijven zijn eveneens top werkgevers en moeten niet onderdoen voor de grote bedrijven en multinationals. Een KMO bedrijf heeft het voordeel om een veel kleinere structuur te zijn waardoor iedereen in het bedrijf betrokken is bij elkaar, iedereen elkaar kent en er gemakkelijker veranderingen kunnen doorgevoerd worden.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x