Ontslag expertise

Deze coronacrisis heeft een enorme economische impact op ons.  We zitten in een tweede lockdown, maar wees eerlijk zolang we geen vaccin hebben zal dit impact op ons blijven hebben..

Ik vind het heel erg dat het bedrijven onderuit haalt en dat vele werknemers ontslagen zullen worden. Gedurende mijn 18 jarige loopbaan heb ik honderden ontslagen afgehandeld, ik ben meer dan 3 jaar medeverantwoordelijk geweest voor het beslissen en afhandelen van ontslagen in een bedrijf met meer dan 5000 medewerkers. Ik behandelde er eveneens in samenwerking met advocatenkantoren de rechtszaken die voortsproten uit de ontslagen. Er zijn veel dossiers door mijn handen gegaan. Daarnaast heb ik 2 collectieve ontslagengolven meegemaakt waar ik als HR medewerker deze ontslagen moest afhandelen. Kortom het ontslagrecht heeft geen geheimen voor mij.

Zit jij vandaag in een penibele situatie dat je medewerkers zal moeten laten vertrekken? Nood aan een concreet plan van aanpak en een overzicht van de ontslagkosten? Contacteer me dan om te kijken hoe ik jou verder kan helpen.
Ontslag expertise

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x