Wat drijft mij om KMO-bedrijven te helpen om een goede werkgever te zijn?

Jori, waarom richt je je nu tot KMO bedrijven? Ik ben van mening dat KMO bedrijven een heel belangrijke rol spelen in onze economie en zorgen voor veel tewerkstelling. KMO bedrijven zijn eveneens top werkgevers en moeten niet onderdoen voor de grote bedrijven en multinationals. Een KMO bedrijf heeft het voordeel om een veel kleinere structuur te zijn waardoor iedereen in het bedrijf betrokken is bij elkaar, iedereen elkaar kent en er gemakkelijker veranderingen kunnen doorgevoerd worden.

Maar het grote verschil is dat een KMO bedrijf geen heel HR team achter zich heeft, maar de zaakvoerder het luik HR er vaak moet bijnemen. Toch door kleine stappen te nemen kan een zaakvoerder een correct en goed HR beleid voeren. Ik ben eveneens van mening dat als de fundamenten van je bedrijf goed zitten zoals een correcte verloning en in orde zijn met de wetgeving je dan je HR beleid verder kan uitbouwen. Als je daarbij je bedrijfsdoelstellingen implementeert in je verloningsbeleid je medewerkers gemotiveerder en productiever zullen zijn.

Jullie zaakvoerders zijn waardevolle werkgevers. En ik help jullie graag verder door no-nonsens tools aan te bieden en mijn informatie te delen met jullie om een top werkgever te zijn die zijn waardevolle werknemers kan behouden en de juiste profielen aantrekt.


Wat drijft mij om KMO-bedrijven te helpen om een goede werkgever te zijn?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x