Starten met je eerste werknemer

Wil je echt een goede start maken als werkgever?  Laat je dan correct begeleiden bij je eerste aanwerving.  Je eerst werknemer is heel belangrijk en verdient een VIP behandeling.

Ik help je verder bij :

De verloning van je nieuwe werknemer

Ik werk voor jou een marktconform salarisvoorstel uit, rekening houdend met je paritair comité, sector en de functie.  Daarnaast maak ik onmiddelijk de oefening hoe ik het loon kan optimaliseren.

Je eerste werknemer verdient de volle aandacht en moet onmiddelijk goed ingezet worden zodat deze productief is en zichzelf eigenlijk terugbetaald.  Daarom link ik prestaties aan variabele verloning.  We implementeren onmiddelijk je bedrijfsdoelstellingen in je verloningsbeleid.

Bij al de wettelijke verplichtingen

Afspraken maken de beste vrienden.  Ik bezorg jou onmiddelijk een duidelijk wettelijk kader dat ook duidelijk is voor de werknemer.  Geen standaarddocumenten maar echt werkbare op maat van je onderneming gemaakte documenten.  Zo bezorg ik jou:

  • Alle wettelijke documenten gelinkt aan verloning: policy (GSM, firmawagen,…), overeenkomsten, ….
  • Arbeidsovereenkomst op maat van de arbeidsrelatie
  • Arbeidsreglement op maat en neerlegging arbeidsreglement bij sociale inspectie
  • Hulp bij aansluiting sociaal secretariaat

Na de aanwerving voorzie ik nog een natraject 

Tot een jaar na de aanwerving van je eerste werknemer heb je nog 4 credits van 30 minuten via Skype of telefoon waar je terecht kan met extra vragen


Onderschat niet de impact van je eerste werknemer.  Het is een belangrijke stap in de uitbouw van je bedrijf.  Wil je je correct laten begeleiden zodat de verloning van je werknemer onmiddelijk een schot in de roos is?  Wil je je documenten juridisch in orde hebben om discussies achteraf te vermijden?  Wil je een arbeidsreglement dat werkt?  Neem dan contact met me op voor een kennismakingsgesprek en we bekijken samen hoe ik jou kan helpen

Starten met je eerste werknemer
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x