Tevreden klanten

Kokoro  - Voel je goed in je vel. Vanbinnen én vanbuiten. - www.kokoro.be

We hadden het gevoel dat er op praktisch vlak veel HR-gerelateerde zaken niet in orde waren zoals het arbeidsreglement of policies. Daarbij zochten we ook advies i.v.m. onze verloningspakketten. Ik vond het dus heel aangenaam dat Jori alles onder de loep nam en in orde maakte zodat we geen risico’s lopen bij controles en dat we professioneler overkomen bij de werknemers. Zo werken we nu met functies en categorieën voor de verloningspakketten. Er is een grote stap gezet op het HR-gedeelte, ook op juridisch vlak. Ik denk dat dit traject noodzakelijk is als je als bedrijf groeit en je naast je visie op marketing en sales ook je visie op HR en Legal wil uitwerken.

Wat ik heel goed vond aan de werkwijze van Jori, is dat ze kort op de bal speelde. Ze plande opvolgmeetings vrij kort na elkaar in zodat de zaken zowel van mijn kant als van haar kant niet lang bleven liggen. Als ondernemer liggen je prioriteiten vaak bij marketing, sales en de klanten. Daarom is het goed dat we altijd in de flow van dit traject gebleven zijn.Corneel Haine, zaakvoerder van Evoke 

Evoke groeit en dat brengt ook de nodige administratieve rompslomp en HR kwesties met zich mee.  Zo hadden we geen afspraken over GSM gebruik, geen duidelijke afspraken over bonussen, geen loonoptimalisatie,….

Gelukkig konden we rekenen op Jori.  Jori zorgde voor de nodige documenten, addenda en policies.  Daarnaast woog ze alle functies om (vooral in de toekomst) het juiste loon te kunnen bepalen voor nieuwe medewerkers.

Jori ging heel professioneel, stipt en nauwkeurig te werk.  We gaan in de toekomst zeker nog gebruik maken van jouw diensten en ik heb ook bij een aantal van mijn klanten aangeraden.  Bedankt voor de fijne samenwerking!

Tom Coussée, zaakvoerder van ISCS

Door de groei in mijn kantoor was ik op zoek naar een manier om stabiliteit en eenheid te brengen in de evolutie die gaande was. Wat voor mij nu duidelijk is geworden, is de inschaling die ik kan maken tussen verschillende profielen zoals een junior en senior profiel. Hierdoor kan ik nu duidelijk met een junior bespreken waar deze vandaag staat en hoe deze verder kan ontwikkelen tot een senior functie. Dat is een hele grote sprong voorwaarts voor mij om de profielen beter gedefinieerd te zien. Ik ben nu ook beter gewapend naar de toekomst toe en dat is wat ik zocht.

Wat ik ook heel positief vond aan Jori’s aanpak was dat ze, naast de theoretische benadering over wat kan en wat niet kan, ook de hele praktische kant geregeld heeft. Haar service gaat zoveel verder dan dat van een sociaal secretariaat. Jori bracht mijn HR beleid naar een volgend niveau. Ze denkt mee, biedt tools aan om een persoon te kunnen inschalen, om die persoon te begeleiden en te evalueren. Ik weet nu ook dat ik een back-up heb naar haar toe als er zaken zouden zijn die minder vlot verlopen. Dan weet ik dat ik bij haar terecht kan om te zien hoe we dat op een juridisch correcte manier kunnen oplossenMatthias Aerts, zaakvoerder van iDEAL ACOUSTICS

De reden waarom ik Jori heb ingeschakeld, is omdat we nood hadden aan een verloningsbeleid voor nu en in de toekomst. Ik wist niet hoe ik daar zelf aan moest beginnen. We hebben in verschillende sessies mijn verloningsbeleid uitgewerkt, dat is heel vlot en snel gegaan. We hebben nu een toekomstplan op vlak van HR dat we communiceerden naar onze werknemers en dat heeft zowel bij mij als bij hen veel rust gebracht. 

Het is nu ook duidelijker welke profielen we zoeken en welk verloningspakket daaraan verbonden is. Dankzij de tools die Jori me aanreikte kan ik nu zelf ook vacatures uitschrijven. Vroeger deed ik hiervoor beroep op een copywriter, maar nu heb ik 2 vacatures op een half uur geschreven. Dat zou me vroeger niet gelukt zijn.

Ik heb Jori alvast aangeraden aan andere kmo-bedrijven want ik ben onder de indruk van hoe compleet haar service is.

keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x