Annelies Peeters

Sinds 1 juni 2021 maakt Annelies als Juridisch HR Adviseur deel uit van het team. Na enkele jaren werken als maatschappelijk assistent in de sociale sector wist ze dat ze zich nog meer wou verdiepen in het zoeken naar antwoorden op juridische vragen. Ze vatte in avondonderwijs de opleiding Rechten aan en behaalde in 2014 aan de VUB een master Rechten, specialisatie arbeids- en sociaalzekerheidsrecht

Annelies heeft een uiteenlopende werkervaring: van werken in de sociale sector, in het familiebedrijf (de voedingsnijverheid) tot enkele jaren op een Human Resources departement. Ze komt uit een ondernemersfamilie en weet hierdoor heel goed hoe het er in een kmo-bedrijf aan toe gaat. Annelies is heel “hands-on”, betrouwbaar en een echte “problem solver”. Ze vindt het boeiend om complexe juridische materies te vertalen naar mensentaal.

Annelies is 41 jaar jong en heeft 2 schattige bengels. Ze is fan van pilates en skiën en slaat een culinaire ervaring nooit af.

Annelies is de rustige en bedachtzamere van het team en beschikt naast veel realiteitszin over een gezonde dosis droge humor.

Wil je meer weten over Annelies, neem een kijkje op haar Linkedin-pagina Annelies Peeters LinkedIn


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x