Ik ben fier lid van de netwerkgroep BNI Leuven Artois

Sinds juni 2019 ben ik lid van BNI Leuven Artois. Ik heb toen deze stap gezet met als doel mijn netwerk te vergroten, maar ook om in contact te komen met gelijkgestemden. Als solo-ondernemer had ik er nood aan om in contact te komen met andere ondernemers die me konden bijstaan met raad en daad. En ik ben in een geweldige groep terecht gekomen .

Zo vertrek ik iedere donderdagmorgen om 6u naar De Wingerd voor onze wekelijkse meeting.  Jori, wat ben jij zot!  Boh, dat valt nog mee…. Ik ben een ochtendmens!  En eerlijk? Iedere woensdag ga ik mooi om 22u slapen. Maar de meetings geven me ook heel veel energie om aan mijn werkdag te beginnen.

Wat heeft BNI me gebracht? 

  • Ik ben echt gegroeid in mijn ondernemerschap op vlak van professionaliteit. 
  • Daarnaast heb ik geleerd om zonder vrees naar buiten te komen.  De eerste weken hoorde je me met veel schroom en stress pitchen, nu kan ik echt mijn plaats innemen om me te tonen met veel zelfvertrouwen…. 
  • Ik voel me hier goed omdat ik graag mensen help.   Zo heb ik veel BNI-leden geholpen met hun vragen op vlak van wat te doen met hun werknemers bij de afgelopen lockdowns. 
  • Daarnaast geven andere leden me ook waardevol advies over hoe ik bepaalde zaken kan verbeteren.
  • Ik ontmoet hier mensen die me helpen met mijn business uit te bouwen door samenwerkingen aan te gaan.  Zo heb ik onder andere een waardevolle samenwerking met PointHR, Boekhoudkantoor Van Den Neste, Advocaat Rudi Bollen,….
  • Ik kan mijn eigen klanten ook goed verderhelpen met hun problemen die ik niet kan oplossen door hen door te verwijzen.

Ik steek het niet onder stoelen of banken, BNI vraagt wel wat investering omdat er van de leden wordt verwacht dat ze zich ook inzetten voor het Chapter en dit door te geven, wekelijks te komen, bezoekers uit te nodigen, tijd te maken om iedereen goed te leren kennen,…  maar hiervoor krijg je in de plaats vertrouwen van andere leden en zetten ze hun netwerk open voor jou waardoor je business genereert.

Ik raad iedere ondernemer aan om deel te nemen. Wil jij hier ook van proeven? Contacteer me, ik nodig je graag uit als bezoeker.

Wil je meer weten over BNI en ons Chapter? Bezoek dan onze website via https://www.leuvenartois.be/

Jori MorrenIk ben fier lid van de netwerkgroep  BNI Leuven Artois

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x